Overnachten in de B&B

Bed & Breakfast “De Schuringse Heerlijckheid” heeft een sfeervolle kamer, met een ruime zitgelegenheid. Vanuit de zitruimte komt u via een trap in het slaapgedeelte. Daar heeft u de beschikking over een tweepersoonsbed in een éénpersoonsbed. Beide bedden zijn voorzien van een uitstekend matras en dekbed. U heeft naast prettige stoelen de beschikking over een tafel waaraan het goed werken is. De B&B heeft een eigen ingang. Natuurlijk kunt u uw auto en eventueel boot op ons erf parkeren. Er is zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Natuurlijk is er naast een televisie (inclusief dvd), ook gratis wifi. Natuurlijk is de koffie en thee van het huis. De koelkast is gevuld met verschillende drankjes. De kamer (studio) heeft een ruime zitgelegenheid en eigen badkamer met douche en apart toilet. Via een trap in het zitgedeelte van de kamer komt men in het slaapgedeelte. De kamer heeft een zitgelegenheid. Via trap in het zitgedeelte komt u in het slaapgedeelte. De B&B heeft een eigen ingang en het ontbijt wordt verzorgd in een aangrenzende ruimte of bij mooi weer in de tuin onder onze notenboom.

Koelkast

Waterkoker

Magnetron

Nespresso aparaat

Tweepersoonsbed

Eénpersoonsbed

Prettige stoelen

Eigen parkeerplek

Aparte douche

Apart toilet

TV met DVD speler

Gratis Wi-Fi

Voor ons rustzoekers is dit een heerlijk plekje met een goede service. Het ontbijt is prima verzorgd met huisgemaakte jams en kakelverse eitjes van de buren. De ligging is prima, met voldoende faciliteiten in de omgeving. ‘Koffiepunt 40’ en restaurant ‘Gewoon’ in Numansdorp zijn aanraders.

Voor ons rustzoekers is dit een heerlijk plekje met een goede service. Het ontbijt is prima verzorgd met huisgemaakte jams en kakelverse eitjes van de buren. De ligging is prima, met voldoende faciliteiten in de omgeving. ‘Koffiepunt 40’ en restaurant ‘Gewoon’ in Numansdorp zijn aanraders.

Ontbijt

Het ontbijt wordt verzorgd in de aangrenzende ruimte (de bar genaamd ) waar het goed toeven is. Die ruimte ademt de sfeer van weleer. In de winter steken we daar graag de houtkachel voor u aan. Het is een bijzondere ervaring om ‘s morgens bij de geur van het houtvuur het ontbijt te nuttigen. Bij het ontbijt serveren we diverse producten afkomstig van ons landgoed de Schuringse Heerlijckheid. Het ontbijt serveren we in aangrenzende ruimte of als het weer het toelaat in onze tuin onder de notenboom.

“Mooie kamer in prachtige omgeving. Zeer gastvrij. Alles voorhanden. Ook erg mooie tuin waar je heerlijk kunt zitten. Aanrader! Zowel voor zakelijk als vakantiebezoek.”

“Een warm welkom op een plek waar je je heerlijke terug kunt trekken en inspiratie op doen! Het was weer klasse!”

Vrij polderlandschap

Onze Bed & Breakfast is prachtig gelegen in vrij polderlandschap en heeft een landgoed tuin, waar meestal de schapen grazen in de weide of boomgaard. U bent vrij in de tuin te wandelen en kunt gebruik maken van de verschillende zitjes waar u ’s morgens de zon kunt zien opkomen en ’s avonds ziet ondergaan. Op het landgoed kunt u wandelen in de Populierenlaan, met ruim uitzicht over het weiland met onze schapen. Op verschillende bankjes in de tuin kunt genieten van het polderlandschap en de ruimte!