B&B in de Hoeksche Waard

Landgoed en Bed & Breakfast “De Schuringse Heerlijckheid“ ligt in de voormalige Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen. Een prachtig, uniek gebied kenmerkend door haar rust en natuur. Daar ziet u veel vogelsoorten en soms zelfs de visarend. Met een beetje geluk ziet u vanuit uw kamer de herten lopen. De Hoeksche Waard heeft niet voor niets de status Nationaal landschap gekregen. We wijzen u graag de bijzondere plekjes.

De omgeving in een notendop

Wandelen aan
het Floris V-pad

Natuurgebied Oosterse Bekade Gorzen ligt op loopafstand. Onze B&B ligt aan het Floris V–pad. Leuk detail is dat de helft van het pad over graskades, tiendwegen en jaagpaden loopt, die vaak voor wandelaars zijn opengesteld.

Fietsen door een Nationaal Landschap

Nationaal Landschap de Hoeksche Waard leent zich uitstekend voor fietstochten. Bij de B&B is een ruime collectie routes aanwezig. Ook handig: fietsen kunt u binnen stallen. En dan moet er nog een korte regel bij…

Smaakvol uit eten
in Nummansdorp

Snel even iets lekkers eten, drinken of lang dineren in Numansdorp? Dat kan! Het gezellige havendorpje kent veel horecagelegenheden. Van tapas tot Aziatisch: voor iedere fijnproever is er wel iets te vinden in Numansdorp.

Bezoek steden en dorpen in de buurt

Voor een bezoek aan Dordrecht of Rotterdam is ons landgoed een uitstekende uitvalsbasis. Ook is de vestingstad Willemstad een bezoek waard. Hier vindt u het grootste sluizencomplex van Europa.

Golfbaan Cromstrijen

De golfclub werd in februari 1989 opgericht, waarna de 18-holes Championship course en de 9-holes Compact course zijn aangelegd naar ontwerp van de Noord-Ierse baanarchitect Tom MacAuley.

Natuureiland Tiengemeten

Natuureiland Tiengemeten ligt op 10 kilometerafstand. Voor een bezoek aan Dordrecht of Rotterdam is ons landgoed een uitstekende uitvalsbasis. Ook is de vestingstad Willemstad een bezoek waard. Hier vindt u het grootste.

Goede tips om zo optimaal mogelijk weekend te benutten. Heerlijke rustige omgeving. Veel ruimte, mede door gebruik van aangrenzende kamer, authentiek ingericht met persoonlijke spullen. We hebben genoten!